Meld je nu aan voor onze vetverlies challenge en krijg 8 weken lang intensieve coaching van Henry en Rinus om jouw beste versie ooit te worden (zowel fysiek als mentaal ;-)

Tof dat je interesse hebt in onze vetverlies challenge! Wij leren jou in slechts 8 weken tijd alles wat je moet weten over vet verliezen op een gezonde en duurzame manier. 


Geen crash diëten of extreme eetbuien meer en nooit meer jojo-en. Wij leren je hoe je vet kan verliezen terwijl je geniet van de voeding die je lekker vindt en tegelijkertijd werkt aan een betere gezondheid, een sterk en fit lichaam, en een heldere geest.


Ben je klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Meld je dan hieronder aan.


Er zijn twee opties:


1. Je bent al in het bezit van ons vetverlies programma het Droog Trainen Protocol. In dat geval kost mee doen met de challenge eenmalig €97 (geen extra kosten).

2. Je bent op deze pagina gekomen maar nog niet in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval krijg je €37 korting op het DTP en betaal je eenmalig €127 voor deelname aan de challenge en ons vetverlies programma het DTP mannen of vrouwen (deze ontvang je na aankoop in je mailbox).

Nabetaling kom je op een bedankpagina. Daar staat hoe je je aan kan melden bij de besloten Facebook groep voor de challenge (DTP challenges groep MM-JJJJ). Vul de controle vraag in tijdens je aanmelding bij de groep. Na controle laten we je toe tot de groep.


De volgende challenge start op maandag 25 oktober 2021. Aanmelden voor de challenge kan t/m donderdag 21 oktober 2021. Daarna sluiten we de deuren. 

Wat is de DTP 8 weken vetverlies challenge?

De DTP 8 weken challenge is een challenge met jezelf waarbij je met onze hulp en samen met een groep super gemotiveerde mannen en vrouwen aan jouw fysieke doel gaat werken.


Het doel is om binnen 8 weken zoveel mogelijk vet te verliezen (of je doel te bereiken) d.m.v. de DTP methode (flexibel diëten). Daarbij focussen we ons op het creëren van een gezonde relatie met voeding  en duurzaam vetverlies (dus geen crash dieet).


Dit is wat we doen tijdens de 8 weken challenge:

  • Wij gaan jou helpen om binnen 8 weken zoveel mogelijk kilo's vet en vele centimeters te verliezen. Onze deelnemers verliezen gemiddeld tussen de 4 en 10 kilo vet(!) in slechts 8 weken tijd.
  • We leren je hoe wij zelf flexibel "diëten''. Hierbij ligt de focus op vet verliezen terwijl we alles eten en drinken wat we lekker vinden met ruimte om te genieten van het leven.
  • Wij houden jou gemotiveerd en verantwoordelijk (zodat jij op het juiste spoor blijft en 100% zeker resultaat gaat bereiken).
  • Wij geven wekelijkse live Q&A's waarin belangrijke specifieke onderwerpen bespreken om jou te helpen zo effectief mogelijk vet te verliezen.
  • Tijdens de challenge ontvang je handige digitale hand-outs met alle belangrijke info en tips om jouw vetverlies reis te laten voelen als een eitje.
  • Wij coachen en helpen jou waar nodig. Jij mag 24/7 al je vragen stellen in de groep m.b.t. voeding, training en beweging. Deze beantwoorden we dagelijks.
  • We leren jou onze exacte strategieën voor duurzaam vetverlies (nooit meer het welbekende jojo effect maar afvallen en die kilo's er voor altijd af houden).
  • Na deze 8 weken weet jij exact welke zaken ECHT resultaat geven en kan jij met de kennis die je hebt opgedaan zelfstandig verder om meer vet te verliezen, of je resultaat vast te houden en heerlijk genieten zonder ooit nog te jojo-en.

Deze toppers deden ook mee aan een DTP vetverlies challenge. Dit zijn hun resultaten!

Wat is het doel van de challenge?

Het doel van de challenge is simpel.


Je gaat de DTP methode toepassen om binnen 8 weken zoveel mogelijk vet te verliezen op een gezonde en duurzame manier (middels een gezonde relatie met voeding).


Daarbij gaan wij jou in 8 weken tijd zoveel mogelijk leren over flexibel diëten, vet verliezen en dat vet er voor altijd af houden.


De challenge is een uitdaging aan jezelf maar je doet het samen met ons (Henry en Rinus) en een leuke groep super gemotiveerde DTP-ers.


Samen staan we sterker!


Ja vetverlies is het doel maar het is vooral ook een leerproces.


Het belangrijkste is dat je voor jezelf in 8 weken tijd een basis van kennis creëert m.b.t. flexibel diëten die je de rest van je leven kan gebruiken.


Daarbij focussen we op korte termijn resultaat, maar vooral ook lange termijn succes!
Dit is wat onze deelnemers zeggen over de DTP vetverlies challenge...

Wie kan er mee doen met de challenge?

Iedereen die in het bezit is van het Droog Trainen Protocol, en 110% gemotiveerd is om binnen 8 weken zoveel mogelijk kilo’s vet en vele centimeters in omvang te verliezen, op een gezonde en duurzame manier.


Of jij nou 2, 5, 8 of 20 kg vet wilt verliezen…


…de DTP challenge is de mogelijkheid om samen met een groep gemotiveerde mensen je doel te bereiken (of een super goede start te maken richting je uiteindelijke doel).


Je doet de challenge voor jezelf maar je bent niet alleen. We doen het samen want samen staan we sterker.


Dat is de kracht van de challenge en de reden waarom de resultaten altijd boven verwachting zijn tijdens onze DTP vetverlies challenges.We hebben al honderden mannen en vrouwen geholpen. Word jij ons volgende succesverhaal?

Wat zijn de voorwaarden om mee te doen met de DTP 8 weken vetverlies challenge?

Mee doen met onze vetverlies challenge moet vooral leuk en leerzaam zijn.


Wij willen dat je een zo goed mogelijk resultaat behaald. Daarom hebben we een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om mee te mogen doen aan de DTP vetverlies challenge.


Dit zijn de voorwaarden:


1. Je moet in het bezit zijn van ons vetverlies programma het Droog Trainen Protocol (we leggen je verderop exact uit hoe je mee kan doen).


2. Je bent 110% gemotiveerd om te knallen. Dit betekent dat je bereidt bent om 8 weken lang tijd en energie vrij te maken om voor jezelf een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.


3. Je moet grotendeels blessurevrij zijn. Het heeft geen zin om mee te doen indien je een redelijk ernstige blessure hebt en er niet 110% voor kan gaan.


4. Iedereen die mee doet stuurt voor foto’s en na foto’s, en een testimonial in (lees hier de voorwaarden).


Je mag mee doen zonder foto's in te sturen, puur voor het leerproces. Echter doe je dan niet mee voor de prijzen. Wij raden iedereen aan om in ieder geval je voor foto in te sturen voor de start van de challenge. Of je dan achteraf je na foto en je testimonial instuurt mag je zelf weten (maar vrijwel iedereen doet het uiteindelijk wel ;-)
Dit is wat onze deelnemers zeggen over de DTP vetverlies challenge...

fb_comment_1
fb_comment_2
fb_comment_brigitte
fb_comment_3
fb_comment_6

Welke prijzen kan je winnen?

De challenge doe je 100% voor jezelf.


Het doel is om binnen 8 weken een super mooi resultaat voor jezelf te bereiken.


Maar wat is een challenge zonder prijzen?


Om jou extra te motiveren kan je een mooie geldprijs winnen (cash op je bankrekening). Hoeveel dat is, is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.


Hoe meer deelnemers, hoe hoger de prijzen.


Dit werkt als volgt:


Deelnemers                  Prijs

0-50                               €125

51-100                           €250

101-150                         €375

151-200                         €500

201-250                         €625

251-300                         €750

301-350                         €875

351-400                         €1000

401-450                         €1125

451-500                         €1250

501-550                         €1375

551-600                         €1500

601-650                         €1675

651-700                         €1750

701-750                         €1875

751-800                         €2000


Let op! Het maximaal aantal deelnemers per challenge is 800. VOL = VOL!


Na 8 weken kiezen Henry en ik de 5 beste transformaties (we maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen, de beste 5 winnen).


De winnaars worden door ons gekozen o.b.v. hun TRANSFORMATIE in 8 weken tijd (en hun testimonial).


Dit wil dus niet zeggen dat de slankste of fitste mensen persé winnen.


Het gaat ons om de beste transformaties, niet wie er het slankste of fitste uit ziet.


De 5 winnaars winnen allemaal hetzelfde geldbedrag.


LET OP! Om mee te doen om de geldprijzen moet je een geldige voor foto, na foto en testimonial insturen die aan de voorwaarden voldoen (lees hier de voorwaarden).
Doe mee met onze DTP vetverlies challenge en behaal ook een top resultaat in 8 weken!

Droog Trainen Academie - Transformatie

Wil je mee doen aan de challenge? Lees onderstaande gedeelte heel goed door...

Nu komt het interessante gedeelte.


Dit is namelijk het gedeelte waar we het kaf van het koren scheiden.


Waar de gemotiveerde mannen en vrouwen actie nemen.


...en de "wel willen maar nooit doeners" afhaken.


De DTP challenge is de perfecte gelegenheid om aan je gezondheid, je lichaam en je geest te werken.


De challenges zijn super leerzaam.


Je leert hoe je op een gezonde en duurzame manier vet kan verliezen.


Je leert hoe je vet kan verliezen terwijl je alles kan eten en drinken wat je lekker vindt, en kan genieten van het leven.


De resultaten die tijdens onze challenges behaald worden zijn altijd geweldig en boven verwachting.


Je zal versteld staan van jezelf.


...wat je in slechts 8 weken tijd fysiek en mentaal kan bereiken.


Ik weet 100% zeker dat je geen spijt krijgt van deze investering in jezelf.


Sterker nog.


Ik weet zeker dat je jezelf achteraf erg dankbaar bent dat je NU deze keuze gemaakt hebt.


Eigenlijk is de waarde niet in geld uit te drukken omdat je hier de rest van je leven profijt van hebt.


Toch vragen we je om eenmalig €97 in jezelf te investeren om mee te doen met de challenge (of €127 als je nog niet in het bezit bent van het DTP).


Dit lijkt veel geld.


Maar ik beloof je persoonlijk dat het de investering dubbel en dwars waard is.


Er is één belangrijke reden waarom we voor dit bedrag hebben gekozen (en bijvoorbeeld niet lager).


Hoe hoger het bedrag wat jij ergens in moet investeren, des te groter de kans dat je er ook ECHT serieus mee aan de slag gaat.


Wij werken graag met gemotiveerde mensen.


Mensen die bereid zijn om tijd, energie en geld te investeren om samen met ons aan hun gezondheid, lichaam en geest te werken.


Wij gaan namelijk onze persoonlijke tijd in jou investeren.


...en onze persoonlijke tijd is nou net het ding waar we heel erg zuinig op zijn (tijd is namelijk het enige wat je nooit meer terug krijgt ;-)


Daarom willen we dat je goed nadenkt voordat je besluit om mee te doen met de challenge.


Wij (en jij) hebben er niets aan als jij €97 betaald om er vervolgens niets mee te doen.


We willen dus niet dat je twijfelt.


We willen dat je bereidt bent om te investeren in jezelf.


...en in die 8 weken van de challenge een grote stap vooruit zet om een gezondere, slankere en fittere versie van jezelf te worden.


Dus...


Ben je bereid om tijd en energie in jezelf te steken om ervoor te zorgen dat je binnen die 8 weken (en daarna) het beste resultaat OOIT voor jezelf neer gaat zetten?


Ben je bereid om eenmalig €97 in jezelf te investeren?


...met als doel om fysiek en mentaal een stap te zetten waar je super trots op bent.


...en kennis op te doen waar je de rest van je leven profijt van hebt.


Dan willen we graag dat je mee doet met de challenge.


Ik bedoel... wat is €97 op je gehele leven?


Wat je ervoor terug krijgt is namelijk onbetaalbaar.


We hadden hier ook makkelijk €200 of €300 voor kunnen vragen.


...of zelfs meer.


Dat doen we niet (omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om aan hun gezondheid, lichaam en geest te werken).


Maar we willen wel dat je eenmalig €97 investeert.


...en dat je bereidt bent om er samen met ons 110% voor te gaan.


Vind je eenmalig €97 teveel om in jezelf te investeren?


No problem. And no hard feelings ;-)


Ben je wel klaar om de uitdaging met jezelf aan te gaan..?


Lees hieronder hoe je je aan kan melden voor de eerst volgende challenge.

Hoe kan je aanmelden voor de challenge?

Wil je mee doen met de challenge? Meld je dan hieronder aan.


Er zijn twee opties:


1. Je bent al in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval kost mee doen met de challenge eenmalig €97 (geen extra kosten).

2. Je bent op deze pagina gekomen maar nog niet in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval krijg je €37 korting op het DTP en betaal je eenmalig €127 voor deelname aan de challenge en ons vetverlies programma het DTP mannen of vrouwen (deze ontvang je na aankoop in je mailbox).

Nabetaling kom je op een bedankpagina. Daar staat hoe je je aan kan melden bij de besloten Facebook groep voor de challenge (DTP challenges groep MM-JJJJ). Vul de controle vragen in tijdens je aanmelding bij de groep. Na controle laten we je toe tot de groep.


De volgende challenge start op maandag 25 oktober 2021. Aanmelden voor de challenge kan t/m donderdag 21 oktober 2021. Daarna sluiten we de deuren.


LET OP! Indien er nog een challenge loopt blijft je aanvraag voor de besloten groep in afwachting staan tot de lopende challenge afgelopen is. Je wordt altijd minimaal 1 week voor de start van de challenge toegelaten tot de groep.


Dit is wat onze deelnemers zeggen over de DTP vetverlies challenge...

Veelgestelde vragen

V: Hoe vaak kan ik mee doen aan een challenge?


A: Je mag zo vaak mee doen als je wil. Veel van de deelnemers hebben in het verleden meerdere challenges mee gedaan omdat het hen houvast, structuur, motivatie en een doel geeft.


V: Welk resultaat mag ik verwachten?


A: Hoe goed jouw resultaat is, is afhankelijk van jezelf. Wij geven daar geen garanties op. Hoe meer tijd en energie jij erin steekt gedurende deze 8 weken, hoe meer resultaat je kan verwachten.


Hoeveel gewicht en cm’s je exact zal verliezen is afhankelijk van je startpunt, en hoe consistent jij bent tijdens deze 8 weken. Gemiddeld verliezen de deelnemers tussen de 3 en 10 kilo vet in 8 weken.


V: Moet ik sporten om mee te doen aan de challenge?


A: Het DTP focust zich vooral op het optimaliseren van je voedingspatroon voor vetverlies. Je hoeft dus niet perse te sporten.


Echter is de beste manier om vet te verliezen in onze ogen een combinatie van voeding, meer bewegen in het dagelijks leven, en sporten. Hoe actiever je bent, des te makkelijker je vet kan verliezen (en meer kan eten en drinken).


Wij raden aan om een vorm van krachttraining te combineren met een actieve levensstijl.


V: Kan ik mee doen met de challenge als ik vegetariër of veganist ben?


A: Jazeker! Het mooie van het DTP is dat je zelf aanvulling mag geven aan wat je eet en drinkt.


Alles kan zolang het binnen de richtlijnen van je voedingsplan valt (die je krijgt uit onze macrocalculator). Het voordeel daarvan is dat je mag eten en drinken wat je lekker vindt. Hierdoor kan je het veel makkelijker volhouden.


Uiteraard raden wij wel aan om 80-90% van de tijd voedzame en gezonde voeding te consumeren die je gezondheid ondersteunen, en die mee helpen om je fitness doelstelling te bereiken.


V: Kan ik mee doen met de challenge als ik last heb van voedselintoleranties of -allergieën?


A: Jazeker! Het mooie van het DTP is dat je zelf aanvulling mag geven aan wat je eet en drinkt.


Alles kan zolang het binnen de richtlijnen van je voedingsplan valt (die je krijgt uit onze macrocalculator). Het voordeel daarvan is dat je mag eten en drinken wat je lekker vindt. Hierdoor kan je het veel makkelijker volhouden.


Uiteraard raden wij wel aan om 80-90% van de tijd voedzame en gezonde voeding te consumeren die je gezondheid ondersteunen, en die mee helpen om je fitness doelstelling te bereiken.


V: Krijg ik een compleet voedingsschema?


A: Nee. De reden waarom wij geen voedingsschema geven is omdat wij dit niet zien als een goede oplossing voor de lange termijn.


Met een voedingsschema blijf je altijd afhankelijk van de persoon of organisatie die deze schema’s voor jou maakt.  Dit gaat ten koste van duurzaamheid.


“Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man how to fish and he will eat for a lifetime”.


Wij willen jou leren hoe jij zelf je voedingspatroon kan optimaliseren voor vetverlies. Hoe je dat doet staat uitgelegd in het DTP. Met die informatie gaan we tijdens de challenge aan de slag om ervoor te zorgen dat jij een methode ontwikkelt voor jezelf waarbij je nooit meer afhankelijk bent van een ander.


V: Kan ik mee doen met de challenge als ik een gezin heb?


A: Ja dat kan! Jouw gezin eet ook graag voedzaam en gezond. Echter zal je er wel voor moeten zorgen dat je inzicht krijgt in de voeding die jij consumeert.


Afwegen en loggen van jouw voeding in de Myfitnesspal app (of een andere app naar keuze) is dus wel essentieel voor een goed resultaat.


V: Kan ik de challenge combineren met een drukke baan?


A: Iedereen heeft het druk. Wanneer je iets wil bereiken zal je er tijd en energie in moeten steken.


Wij hebben alleenstaande werkende moeders, vrachtwagen chauffeurs, mensen die in ploegendienst werken, etc. super mooie resultaten zien bereiken. Waar een wil is, is een weg.


Beslis voor jezelf dat je tijd en energie vrij gaat maken om deze 8 weken aan jezelf te werken. En ga ervoor! Je bent het 100% zeker waard.


V: Wat als ik geen Facebook account heb?


A: Je hebt een Facebook account nodig om deel te nemen. Heb je dat op dit moment niet? Dan raden we je aan om er tijdelijk één aan te maken om mee te doen aan de challenge.


V: Wat als ik tijdens de challenge op vakantie ga?


A: Je doet de challenge voor jezelf. Wij raden je aan om alleen deel te nemen aan de challenge als je daar de tijd en energie voor vrij kan maken.


Wanneer jij in de challenge op vakantie gaat, dan gaat dit ten koste van het resultaat. Misschien is het dan een beter idee om aan een volgende challenge mee te doen.


V: Kan ik mee doen aan de challenge zonder een voor- en na foto in te sturen?


A: Ja dit kan. Echter doe je dan niet mee voor de prijzen (lees hier nogmaals de voorwaarden om mee te doen voor de prijzen).


We hebben meer deelnemers gehad die puur en alleen mee wilden doen voor het groepsgevoel, de motivatie, het hebben van een doel, en de kennis die ze op doen in 8 weken tijd over flexibel diëten.


Wil je geen foto's insturen? Geen probleem. Je investering blijft dan echter nog steeds eenmalig €97 om mee te doen.

Dit is wat onze deelnemers zeggen over de DTP vetverlies challenge...

Als jij bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor te gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je echt strak in je lijf, met een vrachtwagen vol energie!

joost_burger_thumb

Joost


Wat heb ik veel geleerd over voeding, beweging en mijzelf. 10 jaar lang ben ik al aan het trainen en nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in zo'n relatief korte tijd.

ron_seesing_thumb

Ron


Ik voel me fitter, sterker en vooral voor de spiegel ziet het er een stuk beter uit. Henry en Rinus bedankt en ga zo door met jullie programma. Het is super!

johny_duque_thumb

Johny


Jullie helpen, geven raad en steun, zonder te pamperen. Dat is wat we nodig hebben.


Klare taal en knallen. Van mij zijn jullie nog niet af. Dank jullie wel voor alles. 

nadia thumbnail

Nadia


Ik heb me niet kunnen voorstellen zoveel resultaat te boeken in dit korte tijdsbestek. Echt ongelooflijk. Ik wil Rinus en Henry enorm bedanken voor het delen van jullie kennis en jullie actieve betrokkenheid.

cynthia thumbnail

Cynthia


En dan de kracht van jullie als DTP, het programma is geweldig, het is compleet en je kan er alles vinden.

Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie steun en deskundige begeleiding en snelle reacties. 

sjanneke thumbnail

Sjanneke


Wacht niet langer... Meld je nu direct aan!

Wil je mee doen met de challenge? Meld je dan hieronder aan.


Er zijn twee opties:


1. Je bent al in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval kost mee doen met de challenge eenmalig €97 (geen extra kosten).

2. Je bent op deze pagina gekomen maar nog niet in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval krijg je €37 korting op het DTP en betaal je eenmalig €127 voor deelname aan de challenge en ons vetverlies programma het DTP mannen of vrouwen (deze ontvang je na aankoop in je mailbox).

Nabetaling kom je op een bedankpagina. Daar staat hoe je je aan kan melden bij de besloten Facebook groep voor de challenge (DTP challenges groep MM-JJJJ). Vul de controle vragen in tijdens je aanmelding bij de groep. Na controle laten we je toe tot de groep.


De volgende challenge start op maandag 25 oktober 2021. Aanmelden voor de challenge kan t/m donderdag 21 oktober 2021. Daarna sluiten we de deuren.


LET OP! Indien er nog een challenge loopt blijft je aanvraag voor de besloten groep in afwachting staan tot de lopende challenge afgelopen is. Je wordt altijd minimaal 1 week voor de start van de challenge toegelaten tot de groep.© 2021 Droogtrainenacademie.nl. KVK 63416107. Alle rechten voorbehouden.