droog-trainen-academie
dtp-mannen-ebook

Het Protocol voor een Droog en Gespierd Lichaam

Wil jij fitter en sterker worden dan ooit tevoren? Zoek jij een gedetailleerd stappenplan om een droog en gespierd lichaam te krijgen die jou effectiever naar je doel brengt, zoek dan niet verder!

- Alle informatie over droog trainen die jij ooit nog nodig zal hebben

- 12 weken trainingsprotocol (schema's waar je echt fit en gespierd van wordt!)

- 70+ pagina's vol informatie over training en voeding waar je DIRECT mee aan de slag kan

Wat zeggen onze klanten over het Droog trainen Protocol

Rick_voor_en_na

"Ik zag de challenge niet als straf dus heb ook gewoon een drankje gedronken in het weekend of taart gegeten op een verjaardag. En ben ook weleens naar een festival geweest. Maar pakte het daarna wel gewoon weer vol op. Ik heb er met plezier aan meegedaan en wil daarom de mannen achter het protocol bedanken voor het boekwerk en daarbij behorende hulpmiddelen en de begeleiding op de pagina."

"Na jaren te zwaar zijn en toch sporten raakte ik een beetje in de veronderstelling dat ik niet snel nog een keer weer lekker strak in mijn vel zou gaan zitten. Het DTP is een heel duidelijk programma wat voor iedereen te volgen is. Ik ben er 200% voor gegaan. En kreeg er steeds meer lol in. De coaches waren heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben meer dan 10 kilo kwijt en mijn vetpercentage is 8% gezakt. Het plan ligt voor je klaar alleen jij moet het nog uitvoeren "

kaj

"Voor mij was het heel verassend om te zien hoe snel er resultaat zichtbaar was. Wat ook erg fijn was, is de bereikbaarheid van de trainers dankzij de Facebook groep. Maar waar het allemaal om draait is natuurlijk resultaat! In 12 weken tijd ben ik van een vetpercentage van 17% gezakt naar 10% en in gewicht van 82 naar 77 kilo. Dus al met al super tevreden! Daarnaast heb ik alleen maar meer motivatie gekregen om verder te gaan met trainen en op een goede manier om te gaan met voeding, en no worries, die pizza of hamburger kan ook gewoon af en toe!"

Zo ja, lees dan elke letter op deze pagina! Mijn naam is Henry van Droog Trainen Academie en met mijn jarenlange ervaring help ik mannen om een beter en fitter lichaam te krijgen. Ik laat ze zien wat er voor nodig is om echte resultaten te boeken zonder dat ze het gevoel hebben dat hun (leuke) leven voorbij is. Dit hoeft namelijk helemaal niet zo te zijn!

Een fit droog gespierd lichaam kan iedere man hebben, of je nou 25 of 45 bent. Zolang je maar over de juiste kennis en motivatie beschikt. Ik kan jou 100% zeker helpen om droog en gespierd te worden, ongeacht hoe je er nu uit ziet of op welk niveau je zit.

Alles is mogelijk met de juiste informatie, ongeacht je lichaamsbouw of niveau

Ik weet nog dat ik de eerste keer een sportschool binnen wandelde, ik was 17 jaar of zo. Arnold Schwarzenegger was mijn grote voorbeeld, mijn idool. En hoewel ik niet zo groot en gespierd als Arnold wilde worden gaf hij mij wel de motivatie en inspiratie om te beginnen met trainen. Ik wilde fit en gespierd zijn, gespierder dan al mijn vrienden. Arnold liet me zien dat het mogelijk was om een droog en gespierd lichaam te creëren. Dus wilde ik niets liever dan dat.

Na jaren trainen en eten ben ik heel tevreden over mijn lichaam. Ik weet wat er voor nodig is om in vorm te komen, en te blijven. Zonder daar nu veel voor te doen. Ik heb door de jaren heen een goede basis gelegd voor het lichaam dat ik nu heb. Ik heb routine ingebouwd (routine is niet altijd goed maar daar later meer over) waarin training en voeding een natuurlijk proces is. Ik hoef er niet meer over na te denken.

Maar dit heeft me een hoop frustratie, zweet, tranen en honger gekost. Weet je waarom? Omdat ik vroeger alles op goed geluk deed. Ik had geen structuur, geen kennis en geen plan.

​Maak niet dezelfde fouten als die ik heb gemaakt! - Maak het jezelf makkelijk en zorg ervoor dat je de juiste informatie tot je beschikking hebt. Dit scheelt je een hoop tijd en frustratie in de sportschool, in de supermarkt en in de keuken. En geeft je veel sneller de resultaten waar je naar op zoek bent. 

Ik weet hoe je je voelt. Voor mij was het ook een raadsel.

Ik wist totaal niet wat ik aan het doen was. Ik had geen informatie over training of voeding. Ik wist niet wat ik moest kopen in de supermarkt, welke voedingsproducten me gingen helpen om te groeien. Hoe mijn lichaam werkte, laat staan een vetpercentage van 10% bereiken. En in die tijd verdiepte ik me er ook niet genoeg in. Het trainen leerde ik snel door veel te vragen aan jongens in de sportschool. Maar ik merkte dat ik niet de resultaten behaalde die ik van tevoren had verwacht. Het ging langzaam, en soms dacht ik aan opgeven

Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb. Ik heb het altijd interessant gevonden, en was altijd gemotiveerd om mijn doel te bereiken. En elk klein zichtbaar resultaat maakte dat ik nog meer wou. Meer spiermassa, meer definitie. Destijds hadden ze van de uitdrukkingen flexibel dieet, lean bulk, IIFYM etc. nog nooit gehoord. Door de jaren heen heb ik me verdiept in de materie en inmiddels weet ik wat nodig is om een droog gespierd lichaam te krijgen.

Herken jij je in de dingen die ik vertel? Ik hoor het namelijk veel om me heen. Nu vragen jongens in de sportschool aan mij hoe het werkt, wat ze moeten doen. Het antwoord is heel simpel. Zorg ervoor dat je over de juiste kennis beschikt. En met juiste kennis bedoel ik NIET alles wat er te vinden is op internet. Want er zijn zoveel verschillende visies en geluiden.

Wat je moet doen is informatie hebben die effectief en efficiënt werkt. En informatie die realistisch en leefbaar is voor jou. Want wat je niet leuk vind ga je uiteindelijk niet lang volhouden. Ik kan je hierbij helpen. Ik weet wat ervoor nodig is. En dit wil ik met jou delen, mits je over de juiste motivatie beschikt.

Wil jij weten hoe ook jij deze verandering kan maken?

Zal ik jou het geheim van Miguel verklappen?

Hier komt het grote geheim: Kennis over voeding en effectief trainen! Toen Miguel die eerste foto nam bij de start van zijn reis richting een fitter en mooier lichaam deed hij al 7 jaar aan fitness. Zeven jaar niet effectief en niet efficiënt trainen en eten! Hij had wel een hele goede basis gelegd voor hetgeen hij nu heeft bereikt.

Nog geen 6 maanden later zag hij er heel anders uit. Het verschil: de juiste informatie over voeding en training. En natuurlijk wilskracht en doorzettingsvermogen. De weg naar een vetpercentage van 7% moet je absoluut niet onderschatten. Maar met de juiste kennis en de juiste instelling is ALLES mogelijk!

miguel-voor-na-foto

Alles draait om het toepassen van de juiste informatie...

De informatie die ik jou ga geven gaat jou 100% zeker helpen om de resultaten te boeken waar jij naar streeft. Het bouwen van een droomlichaam is niet moeilijk mits je de juiste kennis hebt om mee te werken. En ik zeg werken, want een droog en gespierd lichaam krijg je niet cadeau. Het vereist kennis over het op gang brengen van je metabolisme voor maximale vetverbranding, de juiste voeding en efficiënt trainen. Daarnaast vereist het consistentie en doorzettingsvermogen.

Veel mannen denken dat een droog en gespierd krijgen een onmogelijk en hels karwei is. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Met de kennis die ik jou ga geven kan jij jouw doel ABSOLUUT bereiken. En ik ga er voor zorgen dat de reis naar jouw ideale lichaam een stuk aangenamer wordt!

Wat is nou de juiste informatie..?

Er is op internet ontzettend veel informatie te vinden over fitness, training en voeding. Ook in je omgeving hoor je wisselende verhalen. Maar wat is nou correcte informatie? Wij van Droog Trainen Academie willen jou geen bullshit verkopen. Of een “krijg een sixpack binnen 1 maand” verhaal. Wij willen jou voorzien van informatie die tijdloos, effectief en toepasbaar is, en die jou snel aan resultaat gaat helpen. Ik beloof jou dat je binnen 14 dagen al verschil ziet als je deze informatie juist toepast.

Wil jij weten hoe je zelf een voedingsschema op kan stellen? Wil jij weten hoe jouw lichaam werkt en hoe jij je vetverbranding op standje maximaal krijgt? Wil jij weten hoe je moet trainen zodat je fitter en sterker dan ooit tevoren wordt? Blijf dan lezen want dat ga ik je zo direct vertellen.

Maar eerst dit...

STOP met zoeken op internet naar informatie waarvan jij niet weet of het correct is. Geloof me als ik jou zeg dat het wiel qua voeding en training allang is uitgevonden. Natuurlijk wordt er goed onderzoek gedaan en weten we steeds meer. Maar de basis blijft altijd hetzelfde.

Veel mensen die net beginnen, maar ook veel mensen die al een tijd bezig zijn, missen de juiste informatie.

Wat moet jij nou precies doen om dat mooie droge gespierde lichaam te krijgen waar al die andere mannen jaloers op zijn en waar vrouwen van dromen?

STOP MET ZOEKEN! Wij hebben alles voor je uitgezocht. En we hebben een bewezen formule die WERKT! Al onze meest waardevolle informatie over droog trainen en spieropbouw hebben we gebundeld in één UNIEK online product:

Dit is wat jij nodig hebt: het Droog Trainen Protocol

Het Droog Trainen Protocol bevat alle informatie over training en voeding die jij nodig hebt om een droog en gespierd lichaam te krijgen. We hebben alles voor je uitgewerkt in een kant-en-klaar protocol. Het enige wat jij moet doen is het toepassen. En terwijl je ons protocol toepast zal je niet alleen droog en gespierd worden, maar je zal voelen dat je sterker en fitter wordt dan ooit tevoren! 

Wat krijg je als je het Droog Trainen Protocol koopt?

dtp-mannen-ebook

Het Droog Trainen Protocol e-book met 70+ pagina's boordevol informatie over voeding en training. Dit e-book kost normaal €67!

Voeding: Ons doel met het Droog Trainen Protocol is om jou kennis te geven over hoe jouw lichaam werkt. We leggen je alles uit wat je moet weten over voeding en hoe jij jouw vetverbranding maximaal op gang krijgt. Zodra je in dit proces zit zal je merken dat je snel uitzonderlijke resultaten kan behalen die vaak je verwachtingen te boven gaan. De kennis die we jou geven zorgt ervoor dat jij alles zelf kan berekenen en bijhouden, op een simpele en werkbare manier. We geven je dus geen vis om te eten maar een hengel om mee te vissen. Hierdoor heb jij direct kennis op expert niveau.

Training: Ons doel met het Droog Trainen Protocol is om jou kennis te geven over krachttraining. We leggen je uit hoe jij je lichaam kan blijven prikkelen en hoe je jouw lichaam door effectieve inspanning telkens weer naar een hoger niveau krijgt. Naast krachttraining geven we uitleg over cardiotraining (HIIT en LISS). Uiteindelijk leggen we je uit hoe ons 12 weken trainingsprotocol werkt en waarom we voor deze methode kiezen. Dit protocol gaat ervoor zorgen dat jij betere resultaten behaalt dan je van tevoren ooit had verwacht. Verder bespreken we de juiste supplementen die jij kan gebruiken als aanvulling op jouw eet- en trainingspatroon.

MMC en rust: MMC staat voor Mind Muscle Connection. Mind Muscle Connection is iets waar wij echt in geloven en sinds we dit zelf toe zijn gaan passen hebben we nog betere resultaten behaald, ondanks dat we  met lichter gewicht zijn gaan trainen. Voordeel van deze methode is dat het zeer effectief is, en dat de kans op blessures aanzienlijk daalt. Verder bespreken we rust. Rust is ontzettend belangrijk en wordt vaak onderschat. Voldoende rust is essentieel voor goede progressie, evenals het vermijden van stress.

Hieronder een overzicht van wat we in het Droog Trainen Protocol bespreken:

1. Kennis is macht (factoren voor succes)

2. consistent zijn

3. 80/20 principe

4. Doelen en verwachtingen

4. Mythes en realiteit

5. Vetverlies uitgelegd

6. Voeding management

7. Calorieën en lichaamssamenstelling

8. Calorietekort

9. Flexibel diëten

10. Alles over macronutriënten

11. Carb-cycling

12. Metabolisme

​13. Veel of weinig koolhydraten

​14. Specifieke voedingsstrategie

15. Hoe vaak moet ik eten?

16. Bijhouden calorieën en macronutriënten

17.  Krachttraining uitgelegd

18. Trainingsplateau’s overwinnen

19. Progressive overload

20. Workout routine

21. Trainen in fases

22. Cardiotraining uitgelegd

23. HIIT en LISS training

24. Supplementen uitgelegd

25. Het plan aanpassen

26. MMC

27. Veelgestelde vragen

Tijdelijk ontvang je deze bonussen t.w.v. €108 GRATIS!

Bonus #1

12 Weken trainingsprotocol

Normaal €37. NU GRATIS!

- 12 Weken full body workouts in 3 verschillende opbouwende fases. Combinatie van kracht- en cardiotraining. Op basis van 5 trainingsdagen per week gedurende 12 weken. PDF bestanden die je kan printen voor in de sportschool met oefeningen waar sets, herhalingen en rust op staan aangegeven. Het gewicht moet jij zelf bepalen. Alles is simpel beschreven. Ideaal om je progressie bij te houden. Tevens hebben we ook een effectief 3 en een 4 dagen schema toegevoegd aan het protocol voor iedereen die niet in staat is om 5 dagen per week te trainen.

trainingsschema fase 1

macronutriënten-calculator

Bonus #2

Macronutriënten calculator

Normaal €27. NU GRATIS!

- In het Droog Trainen Protocol leren we je exact welke berekeningen je nodig hebt om je calorieën en macronutriënten te berekenen. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt over deze stof, om zo je lichaam beter te begrijpen. Daarom raden we het aan om het de eerste keer handmatig te berekenen. We hebben het je makkelijk gemaakt en een kant-en-klare macronutriënten calculator voor mannen toegevoegd waarmee je deze berekeningen binnen enkele seconden maakt.

Bonus #3

E-book "Objectief Progressie Meten"

Normaal €17. NU GRATIS!

- Meten is weten! Daarom is het belangrijk dat jij weet of jij gedurende je reis naar een betere versie van jezelf ook daadwerkelijk progressie maakt. Dit doen we door het meten van diverse parameters. Dit e-book legt jou exact uit wat je moet meten en hoe. 


Dit e-book komt met een data progressie tabel (excel bestand) waarin jij de parameters exact bij kan houden. Makkelijker kan niet!

ebook_objectief_progressie_meten_ipad

voedingslijst

Bonus #4

Voedingslijst

Normaal €7. NU GRATIS!

- We hebben een complete voedingslijst toegevoegd met de voedingswaarden van populaire voedingsmiddelen. Hierdoor hoef je zelf niet meer te zoeken als je één van deze voedingsmiddelen in je voedingspatroon wil verwerken. Naast deze voedingslijst leggen we je uit hoe je middels bestaande apps makkelijk alles kan bijhouden wat je eet en drinkt. Dit maakt het bijhouden een stuk makkelijker!

Bonus #5

Voedingslogboek

Normaal €7. NU GRATIS!

- In dit logboek kan jij je dagelijkse calorieën en macronutriënten bijhouden. Daarnaast kan je je gewicht noteren, en of je krachttraining en/of cardio hebt gedaan. Dit logboek is handig als overzicht van je dagelijkse waarden.

voedingslogboek-mannen

Nog meer tevreden klanten!

facebook_comment_3_bertil
facebook_comment_1_bertil-2
facebook_comment_4_steve
facebook_comment_13_roland
facebook_comment_6_chris
facebook_comment_8_jochen
facebook_comment_11_mark

Wat kost het pakket?.

Het Droog Trainen Protocol bevat meer dan 70+ pagina's met alle informatie die jij nodig hebt om droog en gespierd te worden. 70+ pagina's over voeding, training, rust en supplementen.

Daarnaast ontvang je tijdelijk deze bonussen GRATIS! Het 12 weken trainingsprotocol, een macronutriënten calculator, een voedingslijst en een voedingslogboek.

Hoeveel ben jij bereid te betalen voor jouw droomlichaam?

dtp-mannen-ebook

Het Droog Trainen Protocol

Ontvang het complete Droog Trainen Protocol pakket onmiddellijk in je mailbox & start vandaag nog met het bouwen van  je droomlichaam!

Nu tijdelijk verkrijgbaar met 75% korting voor €47!

niet-goed-geld-terug-tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen. Het Droog Trainen Protocol is een goed onderbouwd uitgebreid getest protocol waarmee jij 100% zeker jouw doelen kunt bereiken, mits jij de juiste motivatie hebt. Mocht jij binnen 90 dagen niet de resultaten behalen waar jij op had gehoopt, laat het ons via e-mail waarom het volgens jou niet gelukt is en we storten direct je volledige bedrag terug. 

6 Redenen waarom je het Droog Trainen Protocol vandaag nog aan moet schaffen!

  1. Het Droog Trainen Protocol bevat alle informatie over droog trainen en gespierd worden die jij nodig hebt.
  2. Niet meer eindeloos zoeken naar informatie waarvan je niet weet of deze correct is. Met het DTP heb jij alle expert kennis om direct aan de gang te gaan.
  3. Wij leren jou alles wat jij nodig hebt over je lichaam, voeding en training. We leren jou hoe je het meeste uit jezelf kan halen om elke keer weer progressie te boeken. Met het Droog Trainen Protocol kan jij zelf effectief en efficiënt aan de slag, en ga je met de juiste motivatie 100% zeker je doel bereiken.
  4. Je kan het DTP op je eigen tempo uitvoeren. We leren jou hoe je een persoonlijk voedingspatroon maakt op basis van jouw gegevens. We adviseren je om in je voedingspatroon producten te verwerken die jij lekker vind, en we leren je hoe je middels bestaande apps al je dagelijkse gegevens simpel kan bijhouden. Geen moeilijke berekeningen! Hierdoor hou je je motivatie hoog en wordt je doel bereiken een stuk aangenamer. 
  5. We geven jou een 12 weeks trainingsprotocol met opbouwende trainingen in de vorm van full body workouts. Je leert over effectieve kracht- en cardiotraining. Verder leggen we je uit hoe jij je lichaam kan blijven prikkelen om elke keer betere resultaten te behalen.
  6. Alle informatie in het Droog Trainen Protocol heeft als doel jou te voorzien van de actuele kennis die jij nodig hebt om je doel te bereiken. We geven je geen vis om te eten, maar een hengel om mee te vissen. Hierdoor weet jij direct meer dan 90% van de jongens bij jou in de sportschool. De informatie in het DTP is tijdloos en werkt nu, maar ook over 10 jaar.

Er is nooit een betere dag om te starten dan vandaag!

Altijd excuses? Lees dit!

Heb je jezelf weleens horen zeggen: "Nee volgend jaar ben ik echt in shape". Veel mensen verschuilen zich achter excuses en bereiken daardoor nooit hun doel. 

Dit is Rob. En Rob gelooft niet in excuses. Rob is 57 jaar en heeft een droger en gespierder lichaam dan de meeste jonge mannen tussen de 20 en 30 jaar.

Weet je hoe hij dit bereikt?

Motivatie, slim trainen en de juiste voeding. Rob is altijd in shape en heeft een vetpercentage rond de 6%. Puur door de kennis die hij heeft.

Volgende keer als je weer excuses gaat verzinnen, denk dan aan Rob. Want wat Rob kan, kan jij ook. Mits je de juiste kennis en motivatie hebt! Alles wat jij nodig hebt om echt resultaat te bereiken vind je in het Droog Trainen Protocol.

rob-gras-droog-getraind

STOP met het verspillen van je kostbare tijd, energie en geld!

Ik ben nu heel eerlijk tegen je: Jij weet niet wat je exact moet doen om droog en gespierd te worden! 

Als je dit namelijk wel wist dan was je nu niet meer alle informatie op deze pagina aan het lezen. Je traint waarschijnlijk al hard in een dure sportschool. Je eet naar je beste kunnen. Maar eerlijk gezegd is het zonder de juiste kennis allemaal geld- en tijdverspilling!

Wil je echte resultaten bereiken? Stop dan met onnodig geld en tijd verspillen! Ik heb een kant-en-klaar protocol waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring met jou deel. Ik wil dat jij resultaten behaalt! Ik wil dat jij jouw doel bereikt. Zonder geld- en tijdverspilling. Mijn doel is om jou te helpen zodat jij 100% tevreden bent over de resultaten die jij behaalt met het Droog Trainen Protocol.

Wil jij DIRECT aan de slag met een EFFECTIEF stappenplan? Dan is het Droog Trainen Protocol perfect voor jou! Waar wacht je nog op?

dtp-mannen-ebook

Het Droog Trainen Protocol

Ontvang het complete Droog Trainen Protocol pakket onmiddellijk in je mailbox & start vandaag nog met het bouwen van  je droomlichaam!

Nu tijdelijk verkrijgbaar met 75% korting voor €47!

Veelgestelde Vragen

Hoe ontvang ik het product?

Welke betaalopties zijn er beschikbaar?

Is het Droog Trainen Protocol geschikt voor alle leeftijden?

Ik kan niet direct beginnen. Is dat een probleem?

Kan ik dit product gebruiken om af te vallen?

Krijg ik een compleet voedingsschema geleverd bij het Droog Trainen Protocol?

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt. Wat moet ik doen?

Moet ik me aan een streng voedingspatroon houden?

Hoe verloopt het betaalproces?

Wat krijg ik precies als ik het Droog Trainen Protocol koop?

Hoelang duurt het voordat ik resultaat ga zien?

Ik begin helemaal vanaf 0. Is het trainingsschema geschikt voor mij?

Kan ik helemaal geen cheatmeals eten?

Hoe gaat het verder als de 12 weken om zijn?

Wat als ik niet tevreden ben over mijn aankoop?

Ik heb een vraag die hier niet vermeld staat. Wat moet ik doen?


P.S.:: Ik weet hoe het is. Ik ben ook op het punt geweest waar jij nu bent. Ik heb ook vaak het gevoel gehad dat het te lang duurde. Of op het punt dat ik nauwelijks vooruitgang meer dacht te zien. Dit kwam omdat ik niet wist wat ik aan het doen was! Maar geloof me als ik zeg dat jij een mooi droog gespierd lichaam kan krijgen, ongeacht hoe je er nu uit ziet of wat je ervaring met training en voeding is. Jij zal een enorme voorsprong hebben op anderen vanwege de informatie die jij in je bezit hebt. Jij zal door plateau's heen breken als je denkt dat het niet beter kan. Met de informatie in het Droog Trainen Protocol zal jij sterker, droger en gespierder worden dan ooit tevoren!

Mis deze kans niet! Dit is de meest waardevolle informatie over droog trainen en gespierd worden die er op dit moment online te vinden is. En de informatie is tijdloos dus bij aanschaf van het Droog Trainen Protocol hoef je nooit meer een ander product over droog trainen en gespierd worden te kopen. Daarnaast heb je levenslang toegang en kan je het product onbeperkt downloaden voor eigen gebruik. 

JA, ik wil NU starten om een droog en gespierd lichaam te krijgen!