logo-dta

Online Coaching DTA


Werk één op één met je coach richting jouw fysieke doel(en)

Waarom Jij Eigenlijk Geen Coach Nodig Hebt...

Eerlijk is eerlijk. Je droomlichaam bouwen is theoretisch gezien niet moeilijk. Je hebt er eigenlijk geen coach voor nodig. Dit moet je doen:


 • Ga 3 tot 6 keer per week naar de sportschool en train hard en effectief. 
 • Schoon je voedingspatroon op en leef naar jouw doel.
 • Ben 3 tot 12 maanden consistent (afhankelijk van je startpunt).
 • Doel bereikt.
 • Creëer ondertussen een methode die je levenslang vol kan houden.
 • Voíla. Blijvend resultaat.


De harde waarheid is dat veel mannen en vrouwen hun fysieke doel(en) nooit zullen bereiken.


Van degene die wel slagen valt 80% weer terug. Schokkende cijfers maar helaas de waarheid.


Heel veel mannen en vrouwen doen keihard hun best. Dus wat gaat er mis?


In onze ogen zijn er een aantal factoren die hier de oorzaak van zijn:


 • Ze hebben de basis niet op orde en verspillen hun tijd, energie en geld aan zaken die het verschil niet gaan maken.
 • Ze missen kennis over training en voeding en doen niet de juiste dingen.
 • Ze hebben geen plan of volgen een methode die ze niet consistent vol kunnen houden.
 • Ze missen de motivatie om controle te nemen over hun eigen lichaam en gezondheid.
 • Omgevingsfactoren zorgen er vaak voor dat mensen niet op het "rechte pad" kunnen blijven.


Kortom, de meeste mannen en vrouwen zijn helaas hun kostbare tijd, energie en geld aan het verspillen.

Ervaring met onze klanten leert dat heel veel mannen en vrouwen maar iets doen, in de hoop dat ze resultaat bereiken. Dit is erg zonde van hun kostbare tijd, energie en geld.

tijd-verspillen
energie-verspillen
geld-verspillen

Disclaimer!


De resultaten die je op deze pagina ziet zijn van echte klanten. Deze toppers hebben keihard hun best gedaan om dit resultaat te bereiken, veelal binnen 8 tot 16 weken. Deze resultaten zijn niet "gewoon". Deze mensen hebben besloten dat ze er klaar voor waren. Ze hebben tijd vrij gemaakt en van hun gezondheid en lichaam prioriteit gemaakt.

Echte Mensen Echte Resultaten

Wat Kunnen Wij Voor Jou Doen?


Een ervaren coach kijkt objectief (zonder emoties) naar jouw proces, gebruikt op de juiste momenten de juiste tools, neemt jouw twijfels weg, en helpt jou het beste resultaat te behalen. 


Het liefst willen we allemaal zo snel mogelijk resultaat. De waarheid is dat je vertrouwen moet hebben in het proces, ervoor moet werken en geduld moet hebben. Een coach kan je daar perfect bij helpen. 


Een goede coach heeft kennis van training en voeding, en heeft de ervaring om deze kennis als een geheel toe te passen. Een coach remt je wanneer dat nodig is. Hij of zij stelt je gerust zodat je geen paniek beslissingen neemt. Een coach houdt je verantwoordelijk voor jouw proces. Iets wat heel moeilijk kan zijn als je dat zelf moet doen.


jouw-kennis-en-ervaring
onze-kennis-en-ervaring

Wij zijn niet op zoek naar een klant die voor altijd van ons afhankelijk blijft. Het doel van onze online coaching is om jou te leren op eigen benen verder te gaan.


Korte termijn resultaat kan een streven zijn (denk aan in shape komen voor je bruiloft). Daar kunnen we je ook zeker mee helpen. Maar ons streven zal altijd zijn om jou dingen te leren over voeding, training, lifestyle en gedrag. Dat is in onze ogen de enige manier om blijvend lange termijn resultaat te bereiken.


Consistentie is de sleutel voor resultaat, zowel op korte- als lange termijn.


Wij gaan jou op 3 vlakken helpen:

1. Voeding - Dit is een belangrijk onderdeel van jouw fysieke resultaat. Eén van onze kernwaardes is dat wij genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, inclusief eten en drinken. Wij geloven dat het beste voedingspatroon voor jou een voedingspatroon is wat jij langdurig (als in de rest van jouw leven) consistent vol kan houden.


Wij werken zelf op basis van flexibel diëten. Dit houdt in dat wij eten en drinken wat we lekker vinden. De enige restrictie die wij onszelf opleggen zijn calorieën en macronutriënten (als je niet weet wat dit zijn geen probleem). Wij sluiten geen voedselgroepen of producten uit. Voor alles is een tijd en plaats zolang de juiste balans aanwezig is.


Wat het juiste voedingspatroon voor jou is ga je met je coach bespreken. Op basis van die informatie maak je samen een voedingsplan.

voeding
training

2. Training - Je hebt vast de term "abs are made in the kitchen" weleens gehoord. Dit klopt ook voor een groot deel. Toch mogen we de kracht van training niet onderschatten (leuke woordspeling ;-)


Een goed trainingsschema is ontzettend belangrijk. Hier moet een progressieve opbouw in zitten. Je lichaam is een slim mechanisme dat snel aan een bepaalde belasting kan wennen. Daarom is het geen slecht idee om eens in de zoveel tijd aanpassingen in je schema, frequentie, volume, of intensiteit te maken. Daarnaast is het belangrijk om hard genoeg te trainen, en voldoende te rusten.


Mocht dit een groot vraagteken voor je zijn, geen probleem. Je coach gaat je daar allemaal bij helpen.

3. Lifestyle en gedrag - Dit is wellicht het belangrijkste aspect. Korte termijn manipulaties maken om korte termijn resultaat te bereiken is simpel (denk aan crash diëten). Dit zijn echter geen blijvende oplossingen. 


Natuurlijk kunnen wij jou helpen om op korte termijn resultaat te bereiken! Maar ons doel zal altijd zijn om samen met jou richting een resultaat te werken wat blijvend is. 


Dit zal veelal aankomen op aanpassingen in je levensstijl en jouw gedrag. Samen met je coach kijk je naar hoe je (stap voor stap) veranderingen kan aanbrengen die blijvend resultaat opleveren. In jouw eigen tempo.

lifestyle-gedrag
stop-met-gissen-en-frustreren

Stop met gissen. Stop met frustreren. Wij kunnen jou helpen.


Onze online coaching neemt het giswerk en de frustratie voor jou weg. Je krijgt een ervaren coach met verstand van zaken die het leuk vind om jou dingen te leren. Samen ga je richting jouw fysieke doelen werken.


Wat je zal merken is dat wanneer jij je fysiek top voelt, heel veel andere aspecten in jouw leven een stuk beter zullen gaan.


Fysiek en mentaal fit zijn is belangrijk om dingen in het leven voor elkaar te krijgen en te bereiken. Je voelt je sterk, alsof je elke uitdaging aan kan. Dat is wat wij met jou d.m.v. onze coaching willen bereiken.

Over Droog Trainen Academie: Henry en Rinus

foto-mike-israetel-jared-feather

Londen 2018: Seminar Revive Stronger met Jared Feather en Mike Israetel

In 2013 zijn wij Droog Trainen Academie gestart vanuit liefde en passie voor krachtsport. Inmiddels hebben wij met onze kennis en ervaring honderden klanten geholpen bij het verliezen van vet, het opbouwen van spiermassa en het creëren van een gezonde levensstijl


Naast onze enorme interesse voor krachtsport (wetenschappelijke kennis praktisch toegepast) hebben wij passie voor reizen, eten, sport, en onze vrienden en familie. 


Ons doel is om het hele jaar door in onze "ideale" shape te zijn terwijl we genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. 


Wil je meer over ons weten check onze over ons pagina.

Wie Willen Wij Graag Helpen Met Onze Coaching

1. Mannen en vrouwen, leeftijd veelal tussen de 20 en 55 jaar, ervaring met krachttraining maar niet de resultaten waar ze zo hard voor werken.


Het grootste gedeelte van onze klanten zijn "normale" mensen met een regulier (druk) leven. Ze hebben besloten dat ze hun ideale fysiek willen bereiken en zijn bereid om daar tijd voor vrij te maken.


2. Mannen en vrouwen waarvan wij overtuigd zijn dat we ze kunnen helpen.


Om jou goed te kunnen helpen doen wij graag waar we goed in zijn. Om dat te kunnen doen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld die we hieronder beschreven hebben:

 • Onze klanten zijn veelal mannen en vrouwen tussen de 20 en 55 jaar
 • Ze hebben ervaring met krachttraining 
 • Ze hebben een abonnement bij een gym en zijn bereid minimaal 2 keer per week te trainen
 • Ze hebben geen ernstige blessures of -medische indicaties (wij zijn geen fysiotherapeuten of dokters)
 • Ze eten vlees en vis (we zijn geen expert in vegetarisch/veganistisch)
 • Ze zijn bereid calorieën en macronutriënten te tellen (indien nodig)
 • Ze gebruiken geen anabolen steroïde

Let op! We willen jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Na de intake kunnen we eventueel besluiten dat we geen goede match zijn. We storten dan direct je geld terug.

Echte Mensen Echte Resultaten

Wat Kost Onze Online Coaching?

Onze online coaching kost €350 voor een 9 weken traject (1 week assessment, food log en aanleveren data, daarna 8 weken 1-op-1 coaching)

De reden waarom wij voor een initiële periode van 9 weken kiezen is omdat wij geloven dat we samen minimaal 9 weken nodig hebben om resultaat te bereiken. Wij kunnen jou makkelijk binnen één maand resultaat laten bereiken, de vraag is dan of dat voor jou op een gezonde en houdbare manier gaat. Onze visie voor jou is korte termijn resultaat én een lange termijn verandering.


Wij zijn niet op zoek naar "repeat business". Wij willen dat jij een resultaat bereikt waar je lang plezier van zal hebben.


Dit wil niet zeggen dat we jou zolang mogelijk als klant willen houden. We zijn niet op zoek naar "repeat business", wij zijn op zoek naar goede referenties. We willen dat jij na 9 weken tevreden bent met jouw behaalde resultaat. Onze visie is dat 9 weken een goede initiële periode is om samen één of meerdere stappen in de goede richting te zetten en een mooi resultaat te bereiken.

korte-termijn-resultaat-lange-termijn-verandering

Je wilt niet doorgaan met onze coaching. Wat nu?


Wil je na deze 9 weken niet doorgaan met onze coaching, geen probleem. Je zit bij ons niet vast aan een abonnement. Opzeggen is dus niet nodig. Het enige wat we nog van jou vragen is de reden waarom je niet door wilt gaan (wellicht kunnen wij er iets van leren ;-)


Je wilt wel doorgaan met onze coaching. Hoe doe je dit?


Wil je na deze 9 weken doorgaan met onze coaching, super tof! Wij vragen na jouw initiële periode €175 per maand. Je hoeft ons dan alleen aan te geven dat je door wilt gaan en we sturen jou een nieuwe betaal link. Deze coaching is dan elk moment opzegbaar, waarna wij direct de eerstvolgende betaling stop zetten. Wij geven geen geld terug voor de lopende maand en maken die coaching dan netjes met jou af.

Echte Mensen Echte Resultaten

Wat Wij Bieden Met Onze Online Coaching

1. We starten na betaling met een online assessment, foodlog en uitleg (week 1)


Je krijgt van ons een vragenlijst met vragen over jouw training, voeding en levensstijl. Deze vragenlijst vul je naar waarheid en zo volledig mogelijk in. Dingen verzinnen heeft geen zin. Je doet het immers voor jezelf, niet voor ons ;-) Het assessment verzend je direct naar ons terug via een verzendknop.


Naast het invullen van het assessment vragen we je om een 7-daagse foodlog bij te houden. Dit is een simpel Word bestand waar jij 7 dagen lang alles in gaat vullen wat jij eet en drinkt. Dit doen we om inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon. Het foodlog mail je na 7 dagen naar ons (Indien je Myfitnesspal gebruikt kunnen we direct koppelen en is het foodlog niet nodig).

assessment-foodlog-kennismaken

In het assessment vragen we om je telefoonnummer. Zodra we bepaald hebben welke coach jij krijgt neemt deze contact met je op via Whatsapp. Je ontvangt van je coach dan direct uitleg hoe het proces verder gaat.


Binnen 5 dagen neemt je coach weer contact met je op n.a.v. je assessment (mocht hij eerder vragen hebben dan stuurt hij je een whatsapp). Hij geeft aan wat hij voor jou in gedachten heeft, en wat een realistisch tijdsbestek is (mocht dat van toepassing zijn). Jullie gaan samen overleggen of dit voor jou de juiste richting is, of dat er eventueel iets aangepast moet worden. Ook neem je samen zaken door als wat de verwachtingen van je coach zijn m.b.t. progressie meten, documenten aanleveren, etc.


training-voeding-plan

2. Je krijgt een trainings- en voedingsplan (eind week 1/begin week 2)


Tijd om aan de slag te gaan! Jullie zijn overeen gekomen welke kant je op gaat. Afhankelijk van hoe snel jij de benodigde documenten hebt aangeleverd gaat je coach voor je aan de slag. Hij stuurt z.s.m. jouw trainings- en voedingplan naar je toe via de mail. Hiermee kan jij direct aan de slag.


Je trainings- en voedingsplan worden n.a.v. jouw progressie (of het gebrek daaraan) wekelijks bijgewerkt. Ook worden eventueel wat meer geavanceerde technieken samen besproken (denk bij trainen aan supersets, dropsets, etc. Denk bij voeding aan Intermittent Fasting, etc).

Let op! Wij schrijven geen compleet voedingsschema voor jou. De reden hiervan is dat wij geloven dat dit op lange termijn niet werkt. Wij bekijken samen jouw huidige voedingspatroon en maken aanpassingen waar nodig. Mocht het nodig zijn gaan we over tot calorieën en macronutriënten tellen d.m.v. Myfitnesspal (die we dan koppelen aan ons). Ons doel zal altijd zijn om jou z.s.m. zelfstandig te krijgen, met een voedingspatroon dat jij consistent kan volgen.


Supplementen kunnen een nut dienen in jouw reis richting jouw ideale lichaam. Ze kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren, jouw prestaties te verbeteren, of puur ter gemak. Je coach zal met jou bespreken of suppletie nodig is, zo ja wat en hoeveel.


3. Whatsapp (24/7) en wekelijkse email update (week 2 t/m 9)


Jij hebt 24/7 toegang tot je coach via whatsapp (we doen ons best om je altijd z.s.m. te beantwoorden). Je kan dus al je vragen direct aan je coach stellen.


Elke week heb je op zaterdag (voor 14.00 uur) email contact met je coach voor je wekelijkse update. Je levert alle benodigde documenten aan die je coach kan beoordelen. Je coach geeft je in datzelfde weekend feedback zodat jij de nieuwe week direct weer goed van start kan (of goed doorgaan waar je al mee bezig was ;-)


Een geschreven mail met alle benodigde info is het minimale wat we wekelijks van jou vragen (we zijn wel streng op het juist aan leveren van de data).

email-updates
besloten-facebook-groep

4. Je komt in een Facebook groep 


Speciaal voor onze online coaching klanten hebben wij een "geheime" Facebook groep. Deze groep is niet vindbaar op FB en alleen beschikbaar voor betalende online coaching klanten. In deze groep bespreken de coaches verschillende onderwerpen over training, voeding en lifestyle/gedrag. Dit zullen veelal de meest gestelde vragen zijn waar veel van de online coaching klanten tegenaan lopen.


Er worden geen specifieke gevallen van coaching klanten besproken. Alles wat jij met je coach bespreekt is dus privé.


De Facebook groep is niet bedoeld om vragen te stellen aan je coach. Dat doe je 1-op-1 via je wekelijkse mailcontact. Wel mag je specifieke vragen stellen onder een post die door de coaches gepost wordt, over dat onderwerp.

Echte Mensen Echte Resultaten

Je Wilt Je Aanmelden. Hoe Werkt Dit?

Onze coaching is op basis van beschikbaarheid. De reden dat wij dit doen is dat wij dan zelf nog enige controle hebben over ons eigen leven. Het geeft ons overzicht en structuur, en een beetje vrijheid in ons eigen leven ;-)


Als jij besloten hebt dat jij gebruik wilt maken van onze coaching hoef je op dit moment maar één ding te doen.


Je schrijft je in op een speciale mailinglijst die wij voor online coaching hebben opgezet. Alle mannen en vrouwen die interesse hebben getoond in onze online coaching staan op deze lijst (deze lijst gebruiken we puur en alleen voor online coaching, niet voor andere aanbieding of mails van DTA).

 • Je schrijft je in voor online coaching
 • Je ontvangt een mail wanneer er plek is
 • Je betaalt voor het initiële 9 weken traject
 • Je start met een assessment en foodlog
 • Opstellen en bespreken trainings- en voedingsplan (samen met je coach)
 • Start Coaching

> Wekelijks email contact + 24/7 Whatsapp

> Progressie bespreken

> Bijstellen trainings- en voedingsplan

> Bespreken lifestyle en gedrag


Zodra wij ruimte hebben voor nieuwe klanten sturen wij een mail. In deze mail staat hoeveel plekken wij op dat moment beschikbaar hebben. Wij sturen in deze mail een betaal link mee waarmee je kan betalen voor de initiële periode van 9 weken (€375 voor een 9 weken traject). Als de plekken gevuld zijn mailen wij dat we geen plek meer hebben.


Vol is dus vol! Dit doen wij omdat wij volledige aandacht willen schenken aan onze klanten. Wij nemen daarom maar een beperkt aantal klanten aan.


Na betaling kom je op een informatie pagina waar we jou uitleggen hoe het proces verder gaat. Daar vragen we jou om een online assessment in te vullen, foto's naar ons te mailen en een 7 dagen food log bij te houden (of koppelen Myfitnesspal).


Hoe dit werkt en hoe je dit naar ons kan verzenden wordt duidelijk uitgelegd. Binnen 5 dagen na het verzenden van je assessment ontvang je bericht van je coach welk plan hij voor jou in gedachten heeft. Tussendoor ontvang je al een Whatsapp bericht van je coach en kan je ook 24/7 contact met je coach hebben via Whatsapp.


Let op! Lees goed de voorwaarden die wij hierboven omschreven hebben bij "Wie Willen Wij Graag Helpen Met Onze Coaching" om in aanmerking te komen voor online coaching.


Wij behouden ons op ieder moment de mogelijkheid om jou aan te geven dat wij onszelf niet geschikt vinden om jou te coachen indien je niet aan deze voorwaarden voldoet (dit geven we uiteraard aan voordat we de coaching starten, mocht je al betaald hebben dan betalen we jou direct terug).


Interesse in onze online coaching? Schrijf je hieronder in en ontvang van ons bericht zodra we plekken beschikbaar hebben.

Veelgestelde Vragen

Waarom moet ik me inschrijven?

Hoe vaak komen er plekken vrij?

Kan iedereen deelnemen aan online coaching?

Krijg ik een compleet voedingsschema?

Wat als ik niet weet wat ik moet eten om resultaat te bereiken?

Moet ik me aan een streng voedingspatroon houden?

Kan ik helemaal geen cheatmeals eten?

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt. Wat moet ik doen?

Wat krijg ik precies als ik online coaching aanschaf?

Welke betaalopties zijn er beschikbaar?

Hoe verloopt het betaalproces?

Zit er een minimale leeftijd aan jullie coaching?

Hoelang duurt het voordat ik resultaat ga zien?

Ik begin qua krachttraining helemaal vanaf 0. Is online coaching geschikt voor mij?

Hoe gaat het verder als de 9 weken om zijn?

Ik heb een vraag die hier niet vermeld staat. Wat moet ik doen?

© 2022 Droogtrainenacademie.nl. KVK 63416107. Alle rechten voorbehouden.