" Nadat ik bij de vorige challenge telaat was begonnen met op het eten te letten had ik besloten deze 8 weken challenge mee te doen.

Ik had nog eens het protocol gelezen en met volle moed was ik weer begonnen na 2 weken goed op alles te letten ging ik verhuizen hier heb ik 2 weken s niet gelet op het eten en bijna elke dag iets gehaald. 

Na die 2 weken had ik nog 4 weken tot einde challenge hier heb ik weer veel beter op me eten gelet maar toch af en toe lukt het niet verwege het klussen thuis maar des ondanks ben ik heel tevreden met het resultaat ben van 76.2 kg naar 69.8kg gegaan en van 13,8% naar een 9,6%. 

Ik ben nog niet waar ik wil zijn dus ga gewoon lekker door op deze manier. Ik ben op een korte tijd veel veranderd  en super blij met alle kennis van het protocol. 

Henry - Rinus super bedankt voor alle info van het protocol en hulp/ motivatie in de Facebook groep. "

" Hierbij mijn resultaten van de challenge

Allereerst superdikke dankjewel om zo'n gemakkelijke "procedure" te ontwikkelen om te kunnen volgen, opbouwen en te integreren in ons dagelijks drukke leventje..

Vol enthousiasme begon ik 8 weken geleden aan de challenge. ​
Wekelijks voor de spiegel kijken of er al iets zichtbaar werd van die Biceps voor een mooie flex te kunnen maken. Na 8 weken zie ik eindelijk een klein lijntje verschijnen

Maar ook na 8 weken, zit ik beter in m'n vel, heb ik tonnen meer energie, krijg ik complimentjes die ik jaaaaren niet meer hoorde. En last but not least, heb ik gisteren kunnen genieten van een ijsje zonder schuldgevoelens achteraf, want ik weet nu wat balans is, waar ik moet bijtrekken waar nodig en wat ik kan en niet kan eten om resultaat te bereiken en vast te houden.....Zo gemotiveerd om te ontdekken of er ooit wat lijntjes op de buik zichtbaar kunnen worden (en dan niet die lijntjes van de rolletjes...)"

"Echt knap wat jullie doen, ik word alsmaar grotere fan. Zo een positieve maar directe groep met concrete, praktische info. Waar ik in het begin het moeilijk had om mijn weg te vinden, ben ik er nu wel (bijna) helemaal mee weg.

Ik ben er nog niet, maar heb me vooral gericht op het verbeteren van mijn voedingspatroon. Ik heb naast looptraining (3-4x/week) vaak geen tijd/zin meer in kracht maar ik vind het wel fijn om sterker te worden en merk dat kracht zijn nut heeft in mijn lopen.

Er heeft ook een verlofperiode tussen gezeten waardoor ik er niet alles uitgehaald heb maar het was wel allemaal makkelijk vol te houden zo. Ik was al heel blij dat ik mijn gewicht kon behouden en dat was ook de doelstelling. Ik wil nog wel een paar kilootjes kwijt en zeker nog wat strakker komen maar ik heb me nu al nog nooit zo goed in mijn vel gevoeld en heb het ‘dieet’ nog nooit als een straf ervaren en geloof me, ik heb al het een en ander geprobeerd waar dat wel het geval was.

Ik doe zeker nog de volgende challenge mee, niet zozeer voor de prijzen maar ik heb die uitdaging gewoon nodig. Ik vind het een topgroep, fijne sfeer, veel support en info!  

Dank allemaal!"

" Hierbij mijn foto’s. Ik was iemand die ongeveer 4 keer per week naar de sportschool ging en bijna altijd hetzelfde uitzag. Voordat ik aan de challenge begon nog erger, zwembandjes om m’n middel.

Maar hé.. dacht ik bij mezelf, hier doe ik het niet voor. Er moest iets veranderd worden, rigoureus zelfs. Zo heb ik besloten om het DTP te volgen, in het begin moest ik wel wennen met het calorieën tellen en oefeningen registreren.

Dankzij het DTP leer ik bewust met mijn voeding omgaan, qua hoeveelheid en timing, plus de voortgang van mijn trainingen. Waar ik vroeger wel zo nu en dan een training oversla, heb ik in deze 8 weken niet gedaan. Ik had een duidelijk plan en een doel ( zwembandjes eraf ).

Afgelopen 8 weken heb ik buiten mijn gezin en werk er alles aan gedaan wat ik kon doen, qua tijd en energie om een strakkere lichaam te krijgen. Ben van 74kg naar 64kg gegaan ( misschien iets te ijverig -10kg ).

Ben trots op het resultaat, Henry en Rinus bedankt!!"

" Ik houd van eten, drinken, maar gelukkig ook van sporten. Lijnen is niet mijn ding, maar mijn lijf moest echt een behoorlijk tikje strakker.

Na de geboorte van mijn tweeling, is mijn lijf nooit meer helemaal strak geworden, maar na mijn 40ste verjaardag werd ik echt steeds een beetje zwaarder en dikker.

DTP is eindelijk het antwoord op mijn vraag: hoe zorg ik ervoor dat ik lekker blijf eten, maar wel mijn lijf strakker maak en houd! Niet met Cardio en lijnen!

Wel met eten volgens de macro’s aangepast op mijn calorie behoefte en krachttraining. Ik eet wat ik lekker vind en houd eindelijk maat hierin. Daarnaast bijna dagelijks sporten en dat doe ik gewoon thuis op zolder. Een etentje, drankje of bbq sla ik niet over…de volgende dag weer gewoon eten en sporten en de tellers blijven naar beneden gaan. Een lifestyle change dus!! "

ramona_voor_na

"Hierbij mijn DTP challenge resultaten.

Allereerst: wat ben ik toch fan van het droog trainen protocol! Elke keer verbaas ik mijzelf weer over de resultaten die ik heb bereikt. Ik merk heel erg dat ik een persoon ben die eet naar de emoties die op dat moment spelen, en met eten bedoelde ik meer vreten. Ik heb eerder een heel mooi resultaat bereikt met jullie challenge en wilde graag weer terug naar de shape die ik toen had! 

Tijdens de 12 weken challenge is zowel mijn lichaam als mijn geest op vele vlakken positief verandert. Ik ben mij bewust geworden dat gezonde voeding en beweging zo veel goeds voor je lichaam kan doen! Na enkele weken de goede verhoudingen van macro's te eten, kon ik goed slapen en was ik in de ochtend niet meer vermoeid. Ik kon mij goed concentreren en voelde me energiek. Ik pakte meer dingen aan en de mensen om mij heen zagen dat ik straalde. En tadaaa 12 weken later, een nieuw lichaam, maar vooral een nieuwe mindset!

Henry en Rinus, bedankt! En we gaan nog even door.. want deze 12 weken waren pas het begin!

Ramona. "

Joost_voor_na

"Ik was al even bezig met sporten en voeding alleen kreeg ik het maar niet voor elkaar om echt alles eruit te halen wat er in zat. Ik boekte te weinig progressie en dat vervelende buikje wou maar niet krimpen. Tot ik DTP ontdekte. Alle informatie die je nodig hebt, gemakkelijk en in heldere taal in een overzichtelijk document. Daarnaast nog de progressie-tabellen, de calorieën-berekening en de trainingsschema’s. Een kind kan de was doen. 

Wil je dan toch inspiratie voor wat je nog meer kan eten, vraag het eens in de facebook-groep. Deze groep heeft mij echt positief verrast want het is een club gemotiveerde, persoonlijke en eerlijke mensen die met elkaar meedenken en elkaar willen helpen. Rinus en Henry lezen ook alle posts en reageren op zo ongeveer alles. Bereid je wel voor dat de reactie van hen ook een schop onder je hol kan zijn als ze het idee hebben dat je er met de pet naar gooit. Voor mij werkt dat super motiveren. Ik starte met DTP met de verwachting om wel wat beter in m’n vel te komen maar het is veel meer dan dat. Het is informatie, uitdagend en motiverend. Als jij bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor wil gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je met DTP echt strak in je lijf, met een vrachtwagen vol energie!

Rinus en Henry, bedankt!"

Cynthia_visbeen

"Hierbij mijn DTP challenge resultaten.

Wow, ik heb me niet kunnen voorstellen zoveel resultaat te boeken in dit korte tijdsbestek. Echt ongelooflijk. Ik wil beginnen om met name Rinus en Henry enorm te bedanken voor het delen van jullie kennis en actieve betrokkenheid bij de FB groep.

Achteraf weet ik nu ook wel dat het beginnen op 26 mei aan een DROOGTRAIN protocol voor mij wellicht iets te voorbarig was , maar dat maakt mij niet minder blij met de resultaten en alleen maar gemotiveerder om met nog 12 weken (het 3 dagen alternatief) verder te gaan om dan ook echt nog meer spierdefinitie te kunnen laten zien.

Verder merk ik de ENORME verschillen met name in mijn eigenwaarde. Die is met een soort van raketlancering gestegen, ik heb letterlijk en figuurlijk nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten.

Ik kan daarom dit protocol aan iedereen aanraden: als je je er echt voor inzet ga je zeker resultaat zien. En dat is in het begin zo snel dat dit super motiverend werkt!"

vet-verliezen

"10 jaar lang ben ik al intensief aan het trainen en nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in zo'n relatief korte tijd.

Belangrijkste verschil: DTP en dan met name voeding en gestructureerd trainen. De telkens weer zichtbare verschillen bleven mij motiveren. En idd soms een flinke cheatdag of avond maakt het uit te houden. In vetpercentage ben ik van 16% naar 10,2% gedaald

En last but not least, wat zit ik lekker in mijn vel. Een bak vol energie en zin om op deze manier door te gaan. Henry en Rinus thanks voor het protocol, de groep die jullie hebben opgezet en jullie constante feedback op alle berichten, dat motiveerde enorm. Maar ook alle leden van deze groep.

Altijd weer leuk om te zien wie wat doet en wanneer weer staat te knallen in de gym."

testimonial-wendy-voor-na

"Al langere tijd overwoog ik om te gaan "droog trainen". Ik was erg benieuwd wat hier allemaal bij kwam kijken en wilde dit graag zelf ervaren. Ook was ik benieuwd hoe ver ik zou kunnen komen. 

Ik heb altijd veel gesport, maar daarmee bereikte ik niet wat ik graag wilde, namelijk een strakker lichaam en een lager vetpercentage. Op Facebook kwam ik het DTP tegen. Dit sprak mij gelijk aan. Ik heb het aangeschaft en het boek met alle info doorgelezen.

Na de start met het DTP is bij mij de knop omgegaan. Het hebben van een doel en de focus hierop, zorgde dat ik ontzettend gemotiveerd was. Terugkijkend is het mij reuze meegevallen. Eigenlijk ging het heel gemakkelijk. Ik heb niet het idee dat ik heb moeten afzien: integendeel. In principe kun je alles eten als het maar binnen jouw macro's past.

Ik zou het DTP zeker aanbevelen. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ben dan ook zeer blij met het behaalde resultaat."

"Na een 20 tal jaar duursport te hebben beoefend( 10 jaar triathlon met 5x ironman finisher en 9 jaar wielrennen) kwam op eind maart 2016 plots een einde aan mijn sportleven.

Op stage in spanje werd ik getroffen door een hersenbloeding. 

Ik kan niet meer de wielersport beoefenen, niet meer autorijden, niet meer werken enz. Daar dit alles werd afgenomen kwam ik in een depressie terecht. Na enige tijd heel diep te hebben gezeten (anderhalf jaar) klom ik stilletjes aan terug uit het dal. Ik was 32 kg bijgekomen....

Online kwam ik DTP tegen en ik las het geheel in stukjes door en besloot het erop te wagen. Ik ben dus centimeters en gewicht kwijt op de plaatsen die ik wilde en spiermassa bijgekomen ondanks een calorietekort. Wel heb ik ervoor gezorgd om mijn macro s goed op punt te stellen.

Nu ga ik zeker nog verder met het programma omdat ik mij er zeer goed ,energiek en gezond bij voel."

tesimonial-diederik-voor-na

"Nou daar ga ik dan best wal spannend dit. Maar goed wie A zegt moet ook b zeggen. 

Ik ben blij dat ik DTP ben tegen gekomen op fb. In deze 12 weken ben ik heel meer te weten gekomen over voeding en fitness. 

Met een vakantie naar Ibiza en deze week niet veel kunnen trainen vanwege een verrekte spier in mijn been. Ben ik niet ontevreden. En ga lekker door."

" Wat heeft DTP mij gebracht...zie foto's (grapje!) Het heeft mij gebracht waar ik jaren naar toe wilde. 43 jaar, kindertjes gekregen…had eerlijk gezegd weinig hoop op een strak lijf…Totdat ik DTP tegenkwam. 

Simpel, goede uitleg van de macroverdeling en het hoe, wat en waarom. In korte tijd voelde ik me beresterk, m'n lichaam begon ook al vrij snel vormen aan te nemen die ik graag wilde zien, WOW! 

DTP is sinds 12 weken m'n lifestyle geworden, uit eten gaan, feestjes etc…geen probleem, het kan gewoon, als je je voeding weer netjes oppakt kost het geen enkele moeite!"

Wil je weten of we jou ook kunnen helpen naar een betere versie van jezelf? Check hier onze producten