WIL JIJ MEE DOEN VOOR DE GELDPRIJZEN IN ONZE VOLGENDE DTP VETVERLIES CHALLENGE?

LEES DAN ONDERSTAANDE VOORWAARDEN GOED DOOR...

Voorwaarde #1. foto's insturen

Om mee te doen voor de geldprijzen vragen wij je om voor- en na foto's in te sturen. Deze foto's voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De deelnemer stuurt foto's van voor- en achterkant waarop het gehele lichaam te zien is, inclusief hoofd. Armen hangen naast het lichaam.
  • Op de voor- en na foto's moet je lichaam goed zichtbaar zijn zodat we het verschil goed kunnen beoordelen aan het einde van de challenge. Neem de foto's dus in ondergoed, zwemshorts, bikini of sportoutfit. Geen schoeisel op de foto's.
  • De foto's dienen genomen te worden in goed licht. Laat de foto's door iemand anders maken voor het beste resultaat. Half vage selfies worden niet geaccepteerd. Zorg voor een egale achtergrond (bijvoorbeeld tegen een lichtgekleurde muur) en zorg ervoor dat er zo min mogelijk andere voorwerpen in beeld zijn.
  • De voor- en na foto's moeten zoveel mogelijk onder dezelfde omstandigheden genomen zijn. Zelfde kleding, zelfde plek, zelfde houding, zelfde licht, etc. Lukt dit door omstandigheden niet, zorg er dan voor dan het verschil minimaal is.
  • Zowel in de voor- als de na foto heeft de deelnemer een wit blaadje in zijn of haar hand met daarop een duidelijk geschreven tekst (pen of stift). Deze tekst die op het blaadje geschreven moet staan maken we een week voor de challenge begint bekend. Dit blaadje staat zowel op de foto van de voor- als achterkant van het lichaam.
  • De voor foto's dienen uiterlijk een dag voor de start van de challenge bij ons binnen te zijn. Het emailadres waar de foto's heen gestuurd dienen te worden maken we een week voor de challenge bekend.
  • De na foto's dienen uiterlijk de laatste zondag van de challenge binnen te zijn op een door ons aangegeven emailadres. Iedereen die te laat is met foto's insturen doet NIET mee voor de prijzen. Mocht je om wat voor reden dan ook je foto's niet op tijd aan kunnen leveren, stuur ons dan tijdig een bericht. Dan kijken we in overleg wat er mogelijk is.

Hieronder zie je voorbeeld foto's van voor- en achterkant zoals wij ze graag willen ontvangen.

LET OP! Foto's die niet aan de voorwaarden voldoen worden niet geaccepteerd.


Wanneer je foto's niet aan onze voorwaarden voldoen, sturen we je tijdig een email waarin we nog één keer om opnieuw foto's in te sturen. Voldoen die foto's dan wederom niet aan de voorwaarden dan sturen we we je geen bericht meer. Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om goede foto's aan te leveren. Geen goede foto's betekent geen kans op de geldprijzen.

VOOWAARDE #2. INSTUREN TESTIMONIAL.

Iedere deelnemer dient aan het einde van de challenge een testimonial in te sturen. Deze testimonial stuur je uiterlijk in de laatste week voor het einde van de challenge samen met je na foto's in één mail naar ons toe.


In deze testimonial vragen we je om de volgende vragen te beanwtoorden:


Vraag #1. Waarom heb je mee gedaan aan de challenge? (Beschrijf evt. je gevoel, eerdere dieet ervaringen, fysieke doelen, etc.)


Vraag #2. Wat was je verwachting voordat je aan de challenge begon?


Vraag #3. Hoe heb je de challenge ervaren? (Wat vond je van de groep, onze coaching, etc.)


Vraag #4. Welke resultaat heb je behaald in 8 weken tijd? (Beschrijf je gevoel, hoeveel kilo's en centimeters je verloren bent, etc.)


Vraag #5. Zou je de DTP vetverlies challenge aan andere mensen aanraden? (Zo ja, waarom?)


LET OP! Geef in je testimonial eerlijk antwoord en antwoord in je eigen woorden.


Het gaat er ons niet om dat je ons blij probeert te maken. Wij willen graag dat jejouw eerlijke mening en je ervaringen deelt met ons zodat wij dit kunnen gebruiken om voor toekomstige deelnemers een eerlijk beeld te scheppen hoe eerdere deelnemers de challenges hebben ervaren.

Gebruik van al het materiaal voor onze marketing. Lees onderstaande aandachtig door.

Wij behouden het recht om in de toekomst alle voor- en na foto's, testimonials, en comments en posts uit onze besloten challenge Facebook groep te mogen gebruiken voor al onze content, zowel in email als op social media. 


Door mee te doen met de challenge en het insturen van je voor- en na foto (plus testimonial) geef je ons toestemming om jouw materiaal (foto's, testimonial, Facebook comments en posts uit de besloten groep) te mogen gebruiken.


Op alle foto's die wij openbaar gebruiken maken we je gezicht onherkenbaar d.m.v. blurren. Mochten we jouw foto willen gebruiken zonder blurren, dan vragen we altijd jouw toestemming vooraf. Mocht je het niet prettig vinden dat we je echte naam gebruiken, geef ons dit dan aan bij het inzenden van je na foto's en testimonial.


Hieronder zie je enkele voorbeelden van deelnemers aan eerdere challenges, zowel voor- en na foto's als comments en posts uit de besloten challenge Facebook groep.

Voorwaarden goed gelezen? Doe dan NU mee met onze eerstvolgende DTP 8 weken vetverlies challenge...

Wil je mee doen met de challenge? Meld je dan hieronder aan.


Er zijn twee opties:


1. Je bent al in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval kost mee doen met de challenge eenmalig €97 (geen extra kosten).

2. Je bent op deze pagina gekomen maar nog niet in het bezit van het Droog Trainen Protocol. In dat geval krijg je €37 korting op het DTP en betaal je eenmalig €127 voor deelname aan de challenge en ons vetverlies programma het DTP mannen of vrouwen (deze ontvang je na aankoop in je mailbox).

Nabetaling kom je op een bedankpagina. Daar staat hoe je je aan kan melden bij de besloten Facebook groep voor de challenge (DTP challenges groep MM-JJJJ). Vul de controle vragen in tijdens je aanmelding bij de groep. Na controle laten we je toe tot de groep.
© 2020 Droogtrainenacademie.nl. KVK 63416107. Alle rechten voorbehouden.